A weboldal sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. További információ a sütik használatáról.

Elfogadom!
Menü
Nyelv
Hungarian hu
English en
Pénznem

Minőségbiztosítás

Vállalatunk nagy hangsúlyt fektet az élelmiszerbiztonságra és a minőségi termelésre.

  • HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer
  • IFS -higher level (International Food Standard) tanúsítvány
  • Sedex 4 pillar Etikai audit
  • Bio tanúsítvány (Bio termékek)
  • saját laboratórium

Laboratóriumunk rendelkezik mindazzal a minőségvizsgáló tárgyi és személyi feltételekkel, valamint független (akkreditált) élelmiszervizsgáló laboratóriumokkal kialakított szakmai, és partneri kapcsolatokkal, amelyek szükségesek alapanyagaink, félkész termékeink ellenőrzéséhez, és termékeink vevői, és jogszabályi előírásoknak való megfelelőségének igazolásához.

A laboratóriumunk alkalmas az összes, az élelmiszergyártásban fontos fizikai-kémiai paraméter és a szükséges mikrobiológiai vizsgálatok elvégzésére, köztük az alábbiakra is:

Fizikai-kémiai vizsgálatok:

  • Víztartalom
  • Fűszerpaprika összes színezéktartalom (ASTA) meghatározás
  • Szitaanalízis
  • Érzékszervi bírálat
  • Toxikológiai vizsgálatok (összes Aflatoxin, Aflatoxin B1, és Ochratoxin A)
  • Reprezentatív mintavételezések

Mikrobiológiai vizsgálatok:

  • E.coli
  • Coliform
  • Enterobacteriaceae
  • Penész, élesztő
  • Összcsíraszám