Mint a legtöbb weboldal,  a www.rubinpaprika.hu is cookie-kat használ a felhasználói élmény javítására törekedve. További tájékoztatást itt kaphat. Kérjük kattintson az Elfogadom! gombra a folytatáshoz. Elfogadom!
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Termékoldali extra text

 

Fűszerpaprika őrlemények

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron

A Rubin Kft. fűszerpaprika őrleménye elérhető édes és csípős változatban, magyar alapanyagból gyártva illetve import alapanyagból készítve is.


Termékünk elérhető BIO minőségben is!


 A Rubin Kft.  nagyüzemi vásárlói részére egyedi vevői igények alapján is előállítja a termékeit. Árajánlat- és referencia mintakéréssel, valamint további információkért kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal lenti űrlapunk segítségével vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Leírás és Paraméterek

A fűszerpaprika egyik legfontosabb, kereskedelmi- és használati értékét (színezőképességét) jellemző paraméter az ASTA szinezéktartalom. Az ASTA színezéktartalom laboratóriumban fotometriásan mérhető paraméter. Őrleményeink általában 60-160 ASTA közötti tartományban készülnek, de mindenkor alkalmazkodunk vevőink egyedi igényeihez.


A csípős őrlemény domináns csípős ízzel rendelkezik, amelyet a kapszaicin idéz elő. A kapszaicinnek a napjainkban megjelenő tanulmányok számos jótékony egészségügyi hatást tulajdonítanak. A normál csípős őrleményeink kapszaicintartalma 200 mg/Kg. Vevői igények alapján csípős fűszerpaprika őrleményeinket a kívánt csípősséggel tudjuk előállítani.


A termék előállítása korszerű zárt rendszerű feldolgozó vonalba épített hagyományos köves malmon, őrléssel történik. A gyártási folyamatról részéletesen itt olvashat.


Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, hogy az Ön igényei alapján egyedi ajánlatot tudjunk készíteni.
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!


Hasonló termékek