Mint a legtöbb weboldal,  a www.rubinpaprika.hu is cookie-kat használ a felhasználói élmény javítására törekedve. További tájékoztatást itt kaphat. Kérjük kattintson az Elfogadom! gombra a folytatáshoz. Elfogadom!
Termékek Menü

Büszkék vagyunk!

Koncsek Arnold kollégánk kitartó és fáradságos munkájának köszönhetően megszerezte doktori fokozatát. Arnold a cég laboratóriumának vezetésével a termékek kiváló és garantált minőségéért felel sikeresen már 2000 óta.

2018 májusában négy évi kutatás után ünnepélyes keretek között került sor doktori dolgozata prezentálására és védésére a Szent István Egyetemen. A bíráló bizottság egyöntetűen kiemelt minőségűnek ítélte a megismert munkát. A téma természetesen a fűszerpaprika és annak minőségét befolyásoló tényezők alapos feltárása volt. A kutatás jelentősége abban rejlik, hogy a magyar fűszerpaprika termesztéssel és feldolgozással kapcsolatos szakmai tudást és technológiai eljárásokat oly módon bővíti, hogy ezáltal továbbra is meghatározó szerepet tölthetünk be a világ fűszerpaprika iparában.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír