Mint a legtöbb weboldal,  a www.rubinpaprika.hu is cookie-kat használ a felhasználói élmény javítására törekedve. További tájékoztatást itt kaphat. Kérjük kattintson az Elfogadom! gombra a folytatáshoz. Elfogadom!
Termékek Menü
0

Vállalati információk

Küldetésünknek tekintjük, hogy a legjobb minőségű fűszerpaprikát állítsuk elő a világon. Visszaszerezzük „A MAGYAR”, „A SZEGEDI PAPRIKA” presztízsét, mindenki számára elérhetővé tegyük kiváló minőségű termékeinket!

 

A Rubin Szegedi fűszerpaprika feldolgozó Kft. a magyar fűszerpaprika piac meghatározó szereplője. Vállalatunk a fűszerpaprika gyártás hazai központjában Szegeden található, ahol termékeink gyártását hagyományos módon, de korszerű, modern berendezések segítségével végezzük. Cégtörténetünk részletesen is bemutatja a vállalat fejlődését.

Munkavállalóink száma 2016-ban: 51 fő

Fizikai dolgozó: 37 fő

Szellemi dolgozó: 14 fő

A vállalat nettó árbevétele 2016-ban megközelítette az 1.4 milliárd Ft-ot.

Az eladott fűszerpaprika mennyisége évről-évre növekedést mutat, árbevételünk 70 százaléka exportból származik. Döntően német, holland, szlovák, cseh partnereknek szállítunk. Referenciánkra nagyon büszkék vagyunk, mivel legtöbbje nemzetközi hírnévvel rendelkező nagyvállalat.

Nagy hangsúlyt fektetünk az élelmiszerbiztonságra, az élelmiszeripari minőségbiztosításra.

Cégünk rendelkezik  ISO 9001, IFS -higher level (International Food Standard) tanúsítványokkal, HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerrel, és Sedex 4 pillar Etikai audittal.

Cégünk önálló labor hátérrel rendelkezik, mely biztosítja, hogy csak minden paraméterében ellenőrzött termék kerüljön vevőinkhez. Saját toxin laborral jelenleg is egyedül mi rendelkezünk az ágazatban. A minőségpolitikánkról, minőségbiztosítási rendszereinkről és laborunkról részletes leírást is olvashat a Minőségbiztosítás, labor menüpontban. 

A 2017-es évben célunk, hogy termékeink mindenki számára elérhetőek legyenek, ezért a nagyüzemi termelés mellett bővítjük a kiskereskedelem számára kiszerelt termékek gyártását és forgalmazását is.