Mint a legtöbb weboldal,  a www.rubinpaprika.hu is cookie-kat használ a felhasználói élmény javítására törekedve. További tájékoztatást itt kaphat. Kérjük kattintson az Elfogadom! gombra a folytatáshoz. Elfogadom!
Termékek Menü
0

Minőségbiztosítás

Vállalatunk nagy hangsúlyt fektet az élelmiszerbiztonságra és a minőségi termelésre. 

Cégünk 1995-től működtet tanúsított ISO 9000-es szabvány szerinti minőségirányítási rendszert, folyamatosan követve a nemzetközi szabványaktualizálást, így jelenleg az ISO 9001:2008 képezi menedzsment rendszerünk alapját. 


A hazai és nemzetközi elvárásoknak megfelelően HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerünket 2001-től működtetjük.


A szakágazatban tevékenykedő cégek közül 2008-ban a Rubin Kft vezette be elsőként az IFS (International Food Standard) élelmiszerbiztonsági szabványt, amely a multinacionális vállaltoknál, és áruházláncoknál a beszállítói státusz nélkülözhetetlen feltétele. Társaságunk a bevezetéstől kezdődően a legmagasabb fokozatú (higher level) IFS tanúsítványt szerezte meg a független tanúsítói felülvizsgálatok során.


Éves minőségcéljainkban megnyilvánulnak a piaci pozíciónk erősítésére, élelmiszerbiztonság javítására, műszaki-technológiai fejlesztésre, biztonságos alapanyag ellátási bázis kialakítására vonatkozó törekvéseink.
Minőségellenőrzési, és laboratóriumi hátterünket sok szempontból a szakágazatra jellemző hazai és nemzetközi elvárásokat és trendeket megelőzve fejlesztettük. Ezek közül kiemelnénk mikrobiológiai és toxikológiai vizsgálati eljárások bevezetését, és nemzetközileg elismert független (akkreditált) élelmiszervizsgáló laboratóriumokkal, kutató intézettel kialakított szakmai, és partneri kapcsolatokat, amelyek termékeink vevői, és jogszabályi előírásoknak való megfelelőségének igazolásához eredményesen hozzájárulnak.

Tanúsítványaink:

IFS tanúsítvány      ISO tanúsítvány

A Rubin Kft. laboratóriuma rendelkezik mindazzal a minőségvizsgáló tárgyi és személyi feltételekkel, valamint független (akkreditált) élelmiszervizsgáló laboratóriumokkal kialakított szakmai, és partneri kapcsolatokkal, amelyek szükségesek alapanyagaink, félkész termékeink ellenőrzéséhez, és termékeink vevői, és jogszabályi előírásoknak való megfelelőségének igazolásához.

Rubin Kft. saját laboratóriuma alkalmas az összes, az élelmiszergyártásban fontos fizikai-kémiai paraméter és a szükséges mikrobiológiai vizsgálatok elvégzésére, köztük az alábbiakra is:

Fizikai-kémiai vizsgálatok:

Víztartalom
Fűszerpaprika összes színezéktartalom (ASTA) meghatározás
S
zitaanalízis
Érzékszervi bírálat
Toxikológiai vizsgálatok (összes Aflatoxin, Aflatoxin B1, és Ochratoxin A)
Reprezentatív mintavételezések

Mikrobiológiai vizsgálatok:
E.coli
Coliform
Enterobacteriaceae
Penész, élesztő
Összcsíraszám