Mint a legtöbb weboldal,  a www.rubinpaprika.hu is cookie-kat használ a felhasználói élmény javítására törekedve. További tájékoztatást itt kaphat. Kérjük kattintson az Elfogadom! gombra a folytatáshoz. Elfogadom!
Termékek Menü
0

Minőségbiztosítás, labor

Vállalatunk 1995-től működtet ISO szabvány szerinti minőségirányítási rendszert, és 2001-től HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert.

2008-tól rendelkezünk  IFS (International Food Standard) tanúsítvánnyal, melynek legmagasabb "higher level" fokozatát értük el.

A Rubin Kft. laboratóriuma rendelkezik mindazzal a minőségvizsgáló tárgyi és személyi feltételekkel, valamint független (akkreditált) élelmiszervizsgáló laboratóriumokkal kialakított szakmai, és partneri kapcsolatokkal, amelyek szükségesek alapanyagaink, félkész termékeink ellenőrzéséhez, és termékeink vevői, és jogszabályi előírásoknak való megfelelőségének igazolásához.

Rubin Kft. saját laboratóriuma alkalmas az összes, az élelmiszergyártásban fontos fizikai-kémiai paraméter és a szükséges mikrobiológiai vizsgálatok elvégzésére.