Mint a legtöbb weboldal,  a www.rubinpaprika.hu is cookie-kat használ a felhasználói élmény javítására törekedve. További tájékoztatást itt kaphat. Kérjük kattintson az Elfogadom! gombra a folytatáshoz. Elfogadom!
Termékek Menü
0

Karácsony 2017

Szállítási információk:

Karácsonyig történő szállítást a 2017. december 20-ig beérkező rendelésekre tudunk vállalni, amennyiben GLS csomagpontra vagy GLS futárszolgálattal kérik (a szállítási mód megadásakor "MPL házhozszállítás/GLS futárszolgálat" vagy "MPL házhozszállítás/GLS futárszolgálat utánvéttel" néven kell kiválasztani.) Előre fizetés esetén annak teljesülése is feltétele a karácsonyig történő szállítás vállalásának.

Webshopunk kiszolgálása 2017 december 21. és 2018. január 2. között szünetel, ez alatt a megrendeléseket nem tudjuk feladni. A 2017. december 20. után feladott megrendeléseket 2018. január 2.-án adjuk fel. A személyes átvételt választó megrendeléseket a mintabolt nyitvatartása szerint tudjuk kiszolgálni (lásd: lejjebb).

Karácsony alkalmából a szállítási díj ingyenes 4000 Ft feletti értékű vásárlás esen. Az akció pontos feltételeiről itt tájékozódhat: http://www.rubinpaprika.hu/_szallitasi_akcio

Karácsonyi ajándéktáska:

Minden online és a mintaboltban vásárlónknak ajándékba karácsonyi táskát adunk. Részletek: http://www.rubinpaprika.hu/karacsonyi_ajandektaska

Mintabolt ünnepi nyitvatartás:

December 21: 8h-13h-ig

December 22-én ZÁRVA!

December 27-28-29 ZÁRVA!

Nyitás: Jan.2-án 8h-16h-ig

A személyes átvételt választó megrendeléseket a mintabolt nyitvatartása szerint tudjuk kiszolgálni.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!