Mint a legtöbb weboldal,  a www.rubinpaprika.hu is cookie-kat használ a felhasználói élmény javítására törekedve. További tájékoztatást itt kaphat. Kérjük kattintson az Elfogadom! gombra a folytatáshoz. Elfogadom!
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Hírek

2017-09-15 16:27:24
Helyzetkörkép a fűszerpaprika ágazatról

 

A Magyar Paprika Napján Szokol Lajos ügyvezető igazgatónk tartott előadást a hazai fűszerpaprika termesztésről és feldolgozásról. Az előadás anyaga megtekinthető a cikkben.

2017-09-04 12:08:19
Interjú a Szegedi Paprikáról

Augusztus végén járt nálunk Szabó C. Szilárd, a Délmagyarország újságíró főmunkatársa, hogy a Szegedi Paprika jövőjéről beszélgessen ügyvezető igazgatónkkal, Szokol Lajossal, aki a Fűszerpaprika Terméktanács jelenlegi elnöke.

2017-08-30 14:18:53
Szegedi Halfesztivál? Ott a helyünk!

Idén sem hagynánk ki a Szegedi Nemzetközi Tiszai Halfesztivált, vagy ahogyan mifelénk hívják, a Halfesztet. Szombaton a Partfürdőn, azaz a Tisza újszegedi oldalán várunk Mindenkit sok szeretettel! Na meg füstölt paprikában megforgatott sült hal kóstolóval!

2017-07-13 14:51:35
Játssz a MAGGI játékán Rubin fűszerpaprikáért!

A MAGGI Okoskonyha Pörizz velünk nyereményjátékán naponta  25 db Rubin Szegedi Fűszerpaprikával töltött Maggi-Rubin zsák talál gazdára! Arra biztatunk, játssz te is  a sok-sok napi nyereményért vagy a fődíjért!

2017-04-27 14:22:16
Újra bankkártyás fizetés  webshopban! Örömmel tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy újra elérhető a bankkártyás fizetés a webáruházunkban, sőt, ezentúl Pay-pal fizetésre is lehetőséget biztosítunk Önöknek!
2017-03-07 14:36:19
Horgászshow március 10-12! Találkozunk? Idén is ott leszünk a tavaszi Horgászshow-n Budapesten a BOK (Volt Syma) csarnokban  március 10-12 között! Találkozzunk személyesen, kóstolja meg termékeinket és vásároljon kedvezményes kuponunkkal kedvére  Rubin díjnyertes Szegedi, édes, csípős vagy füstölt paprika őrleményeket, magolajat, tört paprikát.  Várjuk szeretettel! Nem tud eljönni? Kuponunk online is felhasználható!
2016-11-22 10:35:07
Az első idei elismerés

A hétvégén került sor  a Szatymazi Gazdakör, a NAIK ZÖKO Szegedi Kutató Állomása, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád Megyei Szervezete és az MTA Kertészeti Albizottsága által Szatymazon (Szeged mellett) rendezett fűszerpaprika verseny eredményhirdetésére.

A versenyre a hagyományos kalocsai és szegedi tájkörzet mellett a határon túli termőhelyekről is nagy számban érkeztek paprika minták. A versenyen a szegedi Rubin Kft. eredetvédett Szegedi paprikája győzött. Második helyezett lett Dudás Ferenc (Sándorfalva), harmadik Nagy Róza (Magyarkanizsa Vajdaság) termelő paprikája.

Külön szeretjük ebben a versenyben, hogy a bírálat VAK tesztes, tehát a bírálók nem tudják, melyik termelő paprikáját pontozzák éppen. A végeredménynek nagyon örülünk, és gratulálunk a többieknek is!

2016-10-21 10:54:56
Teljes készletcsere, itt a FRISS őrlemény és dara! Leszedték, szárították, fuvarozták.... mi pedig válogattuk, őröltük, zacskóztuk. Szegedi, csemege, tört paprikák,  mind-mind magyar, friss, illatos, tündöklő színű. Az idei termés is megfelel az elvárásainknak, pedig évről-évre magasabbra tesszük a lécet. Arra törekszünk, hogy minél többen megismerjék és megszeressék termékeinket. Áraink nem változtak, termékeink köre viszont hamarosan bővül majd! Válogassanak kedvükre!
2016-09-30 12:37:26
Szent Ferenc- napi Paprikafesztivál Szegeden Október 1-én Idén is megrendezésre kerül a  Szent Ferenc-napi Paprikafesztivál a Szeged-alsóvárosi Ferences kolostor gyógynövényes kertjében és az alsóvárosi tájházban október 1-én (szombaton). A szervezők igen sokféle színes progrmammal, tárlatvezetéssel egybekötött kolostori sétákkal, paprikás ételekkel, paprikás játszóházzal várják az érdeklődőket. A helyszínen fűszerpaprikából készült termékek vásárlására is lehetőség lesz. Természetesen szegediként mi is jelen leszünk a rendezvényen, ahol bárki megkóstolhatja finomabbnál finomabb termékeinket. Mindenkit szeretettel várunk!
2016-09-16 14:26:48
Mintaboltunk szeptember 19-én hétfőn zárva tart!

Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy Mintaboltunk (Szeged-szőreg, Gőzmalom utca 2. ) hétfőn áramszünet miatt zárva tart. Rendeléseiket folyamatosan leadhatják webáruházunkban, illetve várjuk Önöket kedden reggel 8 órától a megszokott nyitvatartással. (H-P: 8-16 óráig).