Mint a legtöbb weboldal,  a www.rubinpaprika.hu is cookie-kat használ a felhasználói élmény javítására törekedve. További tájékoztatást itt kaphat. Kérjük kattintson az Elfogadom! gombra a folytatáshoz. Elfogadom!
Termékek Menü
0

Amit kínálunk

Leendő nagyüzemi partnereink részére igyekszünk teljeskörű szolgáltatást nyújtani, mely magában foglalja az igényfelmérést, tanácsadást, minták küldését, szerződéskötést (mely lehet egyedi, vagy keretszerződés is), a gyártást és a kiszállítást is. Minden egyedi igényt igyekszünk kiszolgálni, így amennyiben az érdeklődő rendelkezik konkrét specifikációval, a termék előállítását aszerint végezzük. Ha mintát tud adni arról, hogy milyen termékre van szüksége,  laborunkban a mintát bevizsgáljuk és ugyanolyan paraméterű terméket készítünk részére. A termékek gyártása a Megrendelővel egyeztetett módon és ütemben történik, ahogyan a szállítás is egyedi megállapodás kérdése.

Ha a leendő partnerünk nem biztos benne, hogy pontosan milyen paprikára is van szüksége, részletes igényfelmérés után javaslatot teszünk, milyen termékek állnak legközelebb az elképzelésükhöz. A mintákat eljuttatjuk az érdeklődőnek, így egyszerűen és gyorsan ki tudja választani a számára legalkalmasabb terméket.

Az igény felmerülésétől a kiszállításig az alábbi módon történik ügyfeleleink kiszolgálása: